Alsado je podjetje, ki že vrsto let deluje na knjigovodskem področju, kjer mnogo mikro ter malim podjetjem nudimo računovodske, osnovno kadrovske ter davčne storitve. Ker je vsaka stranka drugačna, se potrudimo, da sodelovanje prilagodimo glede na strankine želje in potrebe. Stalno skrbimo za sprotno izobraževanje, da smo na tekočem z novostim na trgu, ter tako z gotovostjo lahko zagotovimo najboljše možno poslovanje s strankami. Tekoče spremljamo tudi spremembe zakonodaje, o katerih pravočasno obveščamo stranke, katerih se spremembe tičejo.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2002. Od takrat naprej stalno rastemo, ter pridobivamo vedno več zadovoljnih strank. Že od samega začetka uporabljamo program EPR Pantheon, s katerim zagotovimo pregledno evidentiranje vseh poslovnih procesov v podjetju.

Smo majhen tim, ki strokovno, hitro, kakovostno, natančno opravljamo delo za zadovoljstvo strank. Dober odnos s strankami je prioriteta v našem podjetju. Vedno se bomo potrudili, da bo storitev prilagojena vašim željam in pričakovanjem.